Sunday 9 October 2011

CORPUS MENTE - ένας νέος χώρος εφαρμοσμένων εναλλακτικών θεραπειών στην Γλυφάδα.


To CORPUS MENTE είναι ένας νέος χώρος εφαρμοσμένων εναλλακτικών θεραπειών και οργάνωσης σεμιναρίων, στην περιοχή της Γλυφάδας. 

Είναι στη Σάκη Καράγιωργα 54, στον δεύτερο όροφο.  Τηλέφωνo επικοινωνίας είναι τα  210 96 52 116  - 69 88 050 100 69 32 70 5050.

Στόχος του είναι οι άριστες επαγγελματικές παροχές στον τομέα της υγείας, της ευεξίας και της προσωπικής βελτίωσης. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι: υπνοθεραπεία, NLP, EFT, hypnobirthing, ρέικι, ταιλανδέζικο μασσάζ, σιάτσου (και άλλες θεραπευτικές τεχνικές), γιόγκα για παιδιά, γιόγκα για εγκυμοσύνη, θεραπευτική γιόγκα, σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, ολιγομελή σεμινάρια εργασιακής ψυχολογίας και διάφορά άλλα σεμινάρια που θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας. Επίσης ο χώρος μπορεί να παραχωρείται σε τρίτους, κατόπιν συννενοήσεως.
Μέσα απο αυτό το blog θα θέλαμε να ανταλλάσουμε απόψεις μαζί σας και να σας ενημερώνουμε για τα νέα του χώρου, για τα προγράμματα, τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις. Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις, υποδείξεις και φιλική κουβέντα!
 
Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκρισή σας!
All the therapies and the presentations and also the "yoga for children" lessons in english''.

No comments:

Post a Comment